Aurora.Fabrikant van koelapparatenWat zijn de algemene waarde materialen

vrijgavetijd:2021-12-05 20:04:52 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:415

Kerntips:Aurora.,: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatDe factoren die van invloed zijn op de installatiekos

: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaat

De factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.

Aurora.Vervoer: vóór de installatie van de nieuwe opslagplaats, hanteren met zorg, en leg een anti kraslaag op elke laag van het magazijn bord en de grondgewricht.

We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.

Chrudim.De afstand van pull klinknagels in de binnenste en buitenste hoeken is mm en mm respectievelijk; Nadat de polystyreen-bibliotheek is geïnstalleerd, moeten de wandpanelen gelijkmatig worden verzegeld en versierd met siliconen kit.

Bij het gebruik van de koude opslag,

Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.


Aurora.Fabrikant van koelapparatenWat zijn de algemene waarde materialen



De koude opslag moet regelmatig worden herzien en onderhouden, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.

Indien besproeiing wordt gebruikt, moet rekening worden gehouden met de dichtheid van de opslagdeuren en ramen.

--Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.

Direct materiaalHier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board,Aurora.Fabricage en installatie van koude opslag, zodat zijn algehele stijfheid sterker en de draagkracht hoger. Polyurethaan vulboord kan voldoen aan de stevigheid en fysieke eisen van de buitenwand en kan worden gebruikt in verschillende koude opslag projecten. Het is technisch haalbaar en kosteneffectief. Yuanbao koeling gelooft dat polyurethaan is een van de nieuwe koude opslag materialen met grote ontwikkelingsperspectieven in de toekomst. De thermische isolatiematerialen van koeltechniek moeten niet alleen goede thermische isolatie-prestaties hebben, maar ook zuinig, toepasbaar en milieuvriendelijk zijn. Om de vlotte voortgang van ons koude-opslagproject te verzekeren, moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag maar ook de soorten koude opslag. De gemeenschappelijke koude opslagplaten omvatten voornamelijk de volgende soorten, namelijk roestvrij staal plaat, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat, reliëf aluminium plaat en mm galvaniseerde standaardvloerplaat.

Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject,Aurora.Ontwerp van installatie voor koude opslag, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.

Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.


Aurora.Fabrikant van koelapparatenWat zijn de algemene waarde materialen



Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

fabrikantOp de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan mm. De liftschacht, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.

Voor de selectie van airconditioningsinstallaties moet rekening worden gehouden met de condensatiedruk en andere daarmee verband houdende problemen van de eenheid, moet het aandeel van de buitenlucht worden verhoogd en moet het effect van energiebesparing worden bereikt.

Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

Aurora.In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.

De levensduur van de koude opslag hangt af van de kwaliteit van de koelapparatuur maar het heeft ook een grote relatie met het juiste dagelijkse beheer en onderhoud na de installatie van de koude opslag. Vaak negeren mensen het laatste punt vaak. In het dagelijks leven, zolang we de koude opslag regelmatig onderhouden en onderhouden, kunnen we de levensduur van de koude opslag aanzienlijk verbeteren en de kosten verlagen.

Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO gespecificeerde exploitatieregels, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Aurora.adviserennieuws
Aurora.Laatste nieuws